Brittas Thai & Tanning

Startsida

Magictan

Thaimassage

Skosulor

Produkter

Priser

LPG

Kontakt

 

Regndroppsterapi

 

      

Regndroppsterapi

 
Regndroppsterapi (massage med eteriska oljor )

Regndroppsteknik är en metod med rötter i Lakota-indianernas helande ritualer och som utvecklats av Gary Young i USA.Efter att ha träffat representanter från indianerna, lyssnat på deras berättelser, kombinerade han deras behandlingsmetod med essentiella oljor.
Genom att massera in oljorna under fötterna och längst ryggraden behandlas fysiska och psykiska problem.

Sedan 1989 har Regndroppstekniken blivit mycket uppskattat av användare över hela världen tack vare dess gynnsamma effekter på förskjutningar i ryggraden och tack vare dess renande och balanserade inverkan på kroppens vävnader och organ.

Regndroppstekniken är en kraftfull och samtidigt skonsam behandlingsmetod. Kombinationen av dom eteriska( terapeutiska) oljorna samt massage enligt Vita-Flex tekniken på kroppens reflexpunkter.
Vita-Flex tekniken sägs härstamma från Tibet. Man tror att den är flera tusen år gammal, mycket äldre än akupunkturen.

Oljorna går in i kroppen på några sekunder och försvinner inom cirka 1,5 timme, vilket innebär att de inte ger några bieffekter. Resultatet kan däremot vara i timmar, dagar eller år. Resultatets varaktighet är beroende av syra/balansen i kroppen. Ju surare kroppen är desto kortare tid varar resultatet. Man rekommenderar regndroppsbehandling 1 ggr./vecka ( vid sjukdom kan den göras oftare) för att stärka immunförsvaret.